Co-days Live

tillsammans löser vi utmaningar

Co-days Live

Co-days Live 22 oktober 2020 
Höstens höjdpunkt för dig som jobbar med och är nyfiken på social innovation och nya arbetssätt
Är det fler än vi som har kliat sig i skallen och undrat hur höstens Co-days kring social innovation kommer att se ut? Om den överhuvudtaget kommer att bli av? Vi som hade en så otroligt bra start för första upplagan av Co-days tidigare i år, precis före Covid-19 bröt ut, med runt 200 deltagare som tillsammans skapade tre energigivande dagar på Karlstad Innovation Park. Den här gången får vi tänka om.

Nu kan vi gladeligen presentera höstens format av Co-days: “Co-days Live”. 
Det blir en fullspäckad heldag som gästas av sociala aktörer från Arvika, Värmland, nationellt och från vårt västra grannland. Här möts näringsliv, det offentliga, akademi och det idéburna för att tillsammans undersöka olika ämnen, teman och frågeställningar utifrån ett socialt hållbart och innovativt perspektiv. Precis som namnet avslöjar så kommer vi att gå live för att du enkelt och tryggt ska kunna ta del av programmet oavsett vart du befinner dig. Vi kommer att varva intressanta intervjuer, spännande panelsamtal, entreprenörsporträtt, bolla idéer och ta pulsen på social innovation och social hållbarhet i Värmland här och nu – livesänt från kulturhuset Ritz i Arvika.

Datum: 22 oktober kl 10.00-18.00
Plats: Digitalt. Länk släpps via eventsidan när det närmar sig. Håll utkik på eventsidan för programsläpp och gäster. Vi uppdaterar allt löpande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *